Crema de peste

de nadina73 in Peste, 2 Mai 2010 | 5240 vizualizari

 

este fantastic de buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste (eu am pus crap)
  • 1kg ceapa alba
  • sare
  • piperboabe 2 linguri
  • foi de dafin 5-6 bucati
  • 1 cana otet
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 5oo ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de peste:

Se pune pestele la fiert in apa cu sare,o cana de otet ,piper boabe si foi de dafin

Cand pestele e fiert dupa 15-20 minute se ia de pe foc si se alege de oase apoi se toaca marunt

Ceapa se curata si se taie pestisori apoi se caleste ,dupa care se toaca si ea marunt.

Se ameteca pestele cu ceapa calita ,uleiul si pasta de tomate si se mai pun toate pe foc sa dea cate-va clocote impreuna ,se ameteca incontinu altfel se prinde(15-20 minute)

Se poate pastra si in borcane sterilizate pentru iarna

Se servesc pe tartine de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (18)

nadina73 1

03.05.2010, 18:28

susu din coaja de lamaie

rivka 1

07.05.2010, 15:42

ooo cred ca e grozava si asta o pun la favorite sa o fac si eu acasa

nadina73 1

07.05.2010, 15:43

e grozava riv .super buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chefal (prajit) cu mamaliguta si mujdei de usturoi